jueves, 1 de marzo de 2012

VER Video-REPORTAJE emitido en BTV, 29feb2012


Hola AMIGOS...Este es el LINK para ver sólo el trozo con el VIDEO de JOAN SERINYA en BTV.
http://play.barcelonatv2.webtv.flumotion.com/play/?playerId=9&start=2207&apiKey=VQX6aBAx6q3SZ2AM&end=6980&videoId=1502t4


...y Aqui toda la emision incluido el REPORTAJE emitido ayer el 29-febr-2012 en BTV, sobre JOAN SERINYA:
http://www.btv.cat/connexiobarcelona/
-Click en

Connexió Barcelona
Dimecres, 29.02.2012
-Ver a partir del min 00:36:45

8 comentarios:

  1. Realmente impresionante la belleza de las obras que tienes en casa, una verdadera casa- museo, una delicia. No sabría destacar ninguna porque me han gustado mucho todas, y sobre todo el agradable ambiente que transmite. Felicidades. Saludos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Leovi!!
      Ha sido un decorar día a día con gran respeto por mis antepasados, vistiendo mi hogar desde dentro y con mi arte personal. Celebro que te guste! Un abrazo.

      Eliminar
  2. Veritablement és el racó, d'un parell d'artistes aquest; Peculiar i bonic...enhorabona pel reportatge!

    Me'n alegro que mica en mica es difongui la teva tasca! :-)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Carme!!
      Si, es el nostre “Sangril.la” particular. Tots els que intentem “nedar” en el mon de l’art, ens acabem retrobant. Celebro que t’hagi agradat el reportatge i una abraçada dels dos!

      Eliminar
  3. Aquest és un univers particular on la creació no serveix per adornar un espai, per completar-lo o equilibrar-lo...; tampoc per mantenir una mena de vestit de distinció personal... Aquí sembla més aviat un d'aquells cossos que obstinada i pacientment segrega l'interior de les persones, pam a pam, tros a tros, i es va encarnant en les parets, els terres, els mobles... Es una mena de creixement de corall, una mena d'invasió orgànica d'una subjectivitat inconscient. Es clar que aquesta expansió d'un mateix és tan personal que només pot ser la pròpia casa per viure-hi un mateix. Ara bé, com tu mateix suggereixes, moltes d'aquestes peces podrien formar part d'un espai públic barceloní on concerta amb les senyes d'identitat de la ciutat -com aquest fascinant mar de trencadís que quedaria millor que tantes places dures. Ah, entre les peces que un podria entomar en la pròpia casa, em quedo amb aquesta cuina tan bonica... Salutacions

    ResponderEliminar
  4. Hola Carlos,
    Agraeixo molt la teva forma de expressar-te, donç veig que també “pintes” amb lletres. M’has fet somriure amb el teu comentari, donç a vegades un es pensa que esta sol i me’n alegro molt que coincidim amb el punt crític de la manera de “vestir” aquesta Barcelona tan nostre. I espero que algun dia pugui plasmar el que porto a dintre en aquesta ciutat. Celebro que t’agradi la decoració de la cuina, he volgut deixar un racó càlid i amb una “xispa” de Trencadís. Salutacions i fins aviat!

    ResponderEliminar
  5. Vi el vídeo en Facebook, y lo disfruté mucho. Vives en un lugar precioso, y la casa y tus obras son todo creatividad y poesía.
    Se nota que disfrutas de cada momento!.
    Un fuerte abrazo

    ResponderEliminar
  6. Gracias Tati! celebro que te guste mi hogar...Quiero dejar mi Arte en cada rincón, la decoración también es una de mis pasiones. Un abrazo y hasta pronto!

    ResponderEliminar

Gracias por venir a mi blog y dejar vuestros comentarios!
Thanks for coming to visit my blog and leave yours comments!